Steun ons

Steun ons

Stichting Adoptiepedia is een vrijwilligersorganisatie met 50 vrijwilligers die zich inzetten voor Chinees en Taiwanees geadopteerden. Een eenmalige donatie is daarom altijd welkom.


Stichting Adoptiepedia heeft zo’n €2.000,- per jaar nodig om te kunnen voortbestaan. Denk daarbij aan abonnementskosten, hosting en domein, maar ook de kosten voor het organiseren van uitjes en het regelen van projecten. Onze 50 vrijwilligers zetten zich dag en nacht in voor alle Chinees en Taiwanees geadopteerden in Nederland en België. Met uw bijdrage kan Stichting Adoptiepedia zich blijven inzetten voor steun en nazorg. Adoptiepedia is voor en door geadopteerden.

 

Hoe werkt het?

U kunt zelf kiezen hoeveel u aan Stichting Adoptiepedia wilt doneren. Elke bijdrage is welkom! U vindt hieronder een aantal mogelijke donatiebedragen, u kunt ook een eigen bedrag kiezen.

 

Wilt u meer weten over eenmalig of structureel doneren? Dan kunt u mailen naar: donaties@adoptiepedia.nl.

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer